Over Conrad

In 1970 ben ik geboren in Wijckel (Gaasterland). In deze bos– en waterrijke omgeving in Friesland ben ik als Nuchtere Fries getogen. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden, met als afstudeerrichting internationale marketing.

Tijdens mijn werkervaring bij het japanse bedrijf Mitsubishi heavy industries heb ik veel inzichten gekregen van andere culturen, zoals de Japanse en de Russische. Andere manieren van denken leren je om met een andere, vaak frisse, manier naar zaken te kijken. Na deze interessante periode volgt de volgende stap in mijn carriere bij Portena Logistiek in Heerenveen. Dit bedrijf stond op het omslagpunt om te groeien van een vervoerder naar een logistiek dienstverlener. Wederom stond mij een interessante periode te wachten met veel uitdagingen en mogelijkheden, die gepaard gaan met deze verandering. Kernwoorden zijn daarbij organisatie, informatievoorziening en kwaliteit

In 2001 werd de stap gemaakt naar zelfstandig adviseur. Eerst meer gericht op de logistiek vraagstukken in combinatie met automatisering, maar geleidelijk aan steeds meer naar organisatie brede vraagstukken.

De opgedane werkervaring in combinatie met een sterk analytisch vermogen levert vaak een heldere zienswijze op. Daarnaast heb ik veel ervaring op mogen doen op het gebied van organiseren en automatiseren. Veelal op het gebied van logistiek, maar de laatste jaren steeds meer organisatie breed. Het belangrijkste en leukste van het opdoen van die ervaring is toch nog altijd geweest het omgaan met mensen. Mensen zijn voor mij altijd de belangrijkste factor geweest in de projecten die ik heb mogen doen voor de verschillende organisaties.